Ulianovschi s-a întîlnit cu Zelenski: primele declarații privind relațiile moldo-ucrainene

Ulianovschi s-a întîlnit cu Zelenski: primele declarații privind relațiile moldo-ucrainene

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a discutat cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, despre relațiile moldo-ucrainene și dezvoltarea acestora în viitor, notează Noi.md.


Ulianovschi a transmis felicitările conducerii Republicii Moldova noului președinte al Ucrainei, exprimîndu-și convingerea că dialogul politic și cooperarea bilaterală dintre cele două state se vor dezvolta în continuare în ascensiune. Remarcînd relaţiile istorice de bună vecinătate dintre Republica Moldova şi Ucraina, dar şi provocările comune, ministrul a evidenţiat că prin eforturi conjugate pot fi realizate proiecte reciproc avantajoase. 


Președintele Volodimir Zelenski a menționat că Ucraina este interesată în dezvoltarea unui dialog constructiv cu Republica Moldova pe toate dimensiunile, exprimîndu-și disponibilitatea de a se implica în acest proces.


Menționăm că ministerul de Externe, Tudor Ulianovschi, a participat la inaugurarea președintelui nou-ales al Ucrainei, Volodimir Zelenski, care a avut loc astăzi la Kiev. 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load