COVID-19 în MOLDOVA

Ucraina este deschisă pentru o colaborare reciproc avantajoasă cu Moldova

Ucraina este deschisă pentru o colaborare reciproc avantajoasă cu Moldova

Ucraina este deschisă pentru o colaborare reciproc avantajoasă cu Moldova și este dispusă să mențină relații de prietenie între ambele state.

Despre aceasta a afirmat Volodymyr Boiechko, însărcinat cu afaceri al Ambasadei Ucrainei în Republica Moldova în cadrul întîlnirii cu premierul Moldovei, Ion Chicu, în cadrul căreia au făcut un schimb de opinii referitor la etapa actuală a relațiilor moldo-ucrainene și au discutat perspectivele de viitor

Şeful Guvernului a apreciat dinamica relaţiilor bilaterale şi și-a exprimat încrederea într-o viitoare evoluție pozitivă a cooperării dintre cele două state.


„Dialogul bilateral se dezvoltă constructiv şi sper să-l amplificăm în continuare, atât în plan politic, cât şi economic”, a declarat prim-ministrul. În context, Ion Chicu a subliniat importanţa menținerii unei strânse cooperări regionale şi internaţionale.

La rîndul său, Volodymyr Boiechko a exprimat deschiderea ţării sale pentru o colaborare reciproc avantajoasă. Oficialul a reiterat poziţia fermă a Ucrainei în ce priveşte susţinerea Republicii Moldova și disponibilitatea de a menține relații de prietenie între ambele state.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load