Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Țuțu și Botnari vor pleca din PD? Răspunsul lui Dumitru Diacov

24 iul. 2019,, 09:50   Politică
4096 1

Toți membrii Partidului Democrat care au probleme cu justiția trebuie să răspundă, afirmă președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov, precizînd că el nu are de gînd să apere pe nimeni.

Diacov nu neagă că în R. Moldova ar fi scheme de contrabandă, despre care se tot vorbește în ultima perioadă și de organizarea cărora au fost învinuiți reprezentanți ai PD-ului: Constantin Țuțu, Constantin Botnari, Vladimir Andronache, dar „nu vreau să mă transform în procuror”, spune Dumitru Diacov, care așteaptă ca oamenii legii să aducă probe în acest sens.

Întrebat în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 de ce nu sînt înlăturați din partid, măcar temporar, cei asupra cărora planează suspiciuni de implicare în acte ilegale, președintele PD a declarat că au fost astfel de discuții de nenumărate ori. „Am propus în ce fel ar trebui oamenii să-și găsească alte locuri de muncă”.

Diacov a refuzat să dea nume concrete, cui anume i s-a cerut să plece din partid.

Despre fostul deputat Constantin Țuțu, care este cercetat penal și în Federația Rusă împreună cu Vladimir Plahotniuc, pentru contrabandă cu droguri, Dumitru Diacov spune că nu cunoaște unde se află acesta. „Eu am încercat să-l sun de cîteva ori și să-l întreb unde este, dar nu a răspuns”, a precizat Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?