Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Tudor Ulianovschi participă la reuniunea Consiliului UNCTAD

4 iun. 2018,, 15:51   Politică
3073 0

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, participă în perioada 4 – 7 iunie curent la cea de-a 65-a sesiune a Consiliului Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Comerţ şi Dezvoltare (UNCTAD), care se desfășoară în orașul Geneva, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cadrul reuniunii vor fi examinate o serie de subiecte privind domeniul dezvoltării durabile, creşterii economice şi a comerţului digital, precum şi alte chestiuni importante în conformitate cu agenda de lucru. Ministrul Tudor Ulianovschi, în calitatea de Preşedinte al Consiliului pentru Comerţ şi Dezvoltare UNCTAD, va participa la ceremonia de transmitere a Preşedinţiei Consiliului către reprezentantul unei altei țări.

Agenda vizitei șefului diplomației moldovenești în Elveția include o serie de întrevederi bilaterale cu factori de decizie din cadrul ONU, Organizației Mondiale a Comerțului, UNCTAD, Guvernul Confederației Elvețiene etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?