COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6915
Coronavirus stiri: 7685

Trupele rusești nu se vor retrage din Transnistria după ce Maia Sandu a cerut ajutorul ONU

24 sep. 16:00   Politică
4301 31

Vadim Krasnoselski s-a întalnit cu vicepreședintele Consiliului Federației din Rusia, Konstantin Kosaciov și au discutat despre impactele trupelor rusești aflate pe teritoriul Transnistriei, transmite Noi.md protv.md.

Chiar daca în cadrul Adunarii Generale a ONU, Maia Sandu a cerut ajutorul comunitații internaționale pentru retragerea trupelor și munițiilor din stînga Nistrului, vicepreședintele Consiliului Federației din Rusia este de alta părere.

Acesta a menționat că pacificatorii ruși au un rol pozitiv pentru menținerea păcii pe Nistru și a spus ca nu este nicio altă alternativa pentru acest format al misiunii pîna la momentul soluționarii definitive a conflictului transnistrean. De la tribuna ONU, Maia Sandu a dat alarma privind problema regiunii transnistrene și a spus ca aceasta reprezintă un pericol la adresa securității internaționale.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽