X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Trei miniștri, chemați la audieri de opoziția parlamentară

3 feb. 2022,, 12:15   Politică
2391 0

Deputații au cerut astăzi audierea a trei miniștri. Inițiativa a venit din partea deputaților fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

"Audierea lui Sergiu Gaibu, ministrul Economiei, și Viorel Gerciu, ministrul Agriculturii, cu privire la majorarea semnificativă a prețului de panificare de către cel mai mare producător din țară și măsurile compensatorii propuse pentru diminuarea acestor scumpiri", a declarat Reidman Oleg, notează Noi.md cu referire la sputnik.md.

Propunerea a întrunit numărul necesar de voturi, au votat doar 24 de voturi. Totodată, deputatul Radu Marian a spus că la ședința viitoare îl vor chema pe directorul companiei Franzeluța.

Totodată, deputații au cerut și audierea lui Anatolie Nosatîi, ministrul Apărării. Inițiativa a venit din partea deputatului Starîş Constantin și a întrunit doar 22 de voturi.

La ședința de astăzi s-au înregistrat 79 de deputați. Aceasta este prima ședință din sesiunea de primăvară vară din acest an.


Fracțiunea parlamentară a Partidului ”Șor” a anunțat că boicotează ședința de astăzi a Parlamentului. Anunțul a fost făcut de liderul fracțiunii, Marina Tauber, cu cîteva minute înainte de începerea ședinței Legislativului. Deputații ”Șor” nu au mers în plen în semn de solidaritate față de colegii lor reținuți pentru 72 de ore.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?