Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Toți deputații vor fi testați la Covid-19, după ce un parlamentar s-a infectat

21 mai. 2020,, 15:00   Politică
2267 0

Șeful Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP), Nicolae Furtună, a oferit detalii despre cum urmează a fi testați deputații, după ce a devenit cunoscut faptul că parlamentarul democrat Eugen Nichiforciuc a fost testat pozitiv cu COVID-19.

„Fiecare parlamentar trebuie să aprecieze cum a contactat cu deputatul Eugen Nichiforciuc. La prima etapă este corect ca aleșii poporului să se autoizoleze. La sfîrșit de săptămînă trebuie de organizat testele”, a spus șeful ANSP, citat de tv8.md.

Nicolae Furtună a declarat că acestea pot fi efectuate în etape. „Cei care au fost în contact mai aproape pot face testul sîmbătă, ceilalți, duminică sau luni, pînă la aflarea rezultatului”, a precizat Nicolae Furtună.

Menționăm că, toți deputații urmează să treacă testarea la coronavirus la Centrul de Sănătate Publică. Fiecare deputat își va achita testul din bani proprii.

Despre faptul că Eugen Nichiforciuc este infectat cu COVID a anunțat Dumitru Diacov în ședința de astăzi a Parlamentului. Astfel, toți deputații și angajații Legislativului urmează să treacă testarea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?