COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Topul încrederii în politicieni. Cine se află în fruntea clasamentului

5 iul. 14:34   Politică
2065 13

Maia Sandu are parte de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, potrivit celui mai recent Barometru al Opiniei Publice (BOP).

Cel de-al doilea studiu prezentat astăzi publicului arată că 33% dintre respondenți au spus că își manifestă încrederea în președinta Republicii Moldova.

După Maia Sandu, în top trei politicieni în care moldovenii au încredere este liderul PSRM Igor Dodon care acumulează 19%, fiind urmat de președintele PCRM Vladimir Voronin cu 4%. Tot 4% au răspuns că au încredere în Ilan Șor, iar cu un procent mai puțin adună Renato Usatîi.

Doar 1% dintre cetățeni au spus că au încredere în liderul Platformei DA Andrei Năstase și președintele PDM Pavel Filip.

22% dintre moldoveni spun că nu au încerdere în niciun actor politic.


De menționat că tot astăzi, 5 iulie, Asociația Sociologilor și Demografilor (ASD) în preajma alegerilor parlamentare anticipate a prezentat un sondaj, potrivit căruia Maia Sandu și Igor Dodon sînt politicienii în care cetățenii Republicii Moldova au cea mai mare încredere.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X