X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Topul celor mai leneși deputați, creat de doi tineri din Moldova

22 iun. 2020,, 11:51   Politică
2987 2

Constantin și Andrei sînt doi tineri din Moldova care au locuit în Suedia și au rămas uimiți cît de ineficienți pot fi unii deputați din Parlamentul Republicii Moldova, scrie diez.md.

„De curiozitate, am extras datele despre activitatea deputaților RM și am rămas șocat: trei deputați nu au fost autorii niciunei legi, iar 20 dintre ei au fost autorii a maximum cinci legi într-un an jumate, dintre care aproape niciuna cu statut de «Adoptare» sau «Adoptat». Eu cred că e extrem de grav, dacă calculăm astfel cît de ineficienți sînt unii deputați, ce salariu iau și implicit prejudiciul”, spune Constantin, tînărul care a creat topul.

Tinerii au creat și o pagină de Facebook unde publică actualizări: Deputatul Leneș Moldova.

Fruntașul topului este fugarul Ilan Șor, care lipsește de la ședințele plenare ale Parlamentului în totalitate. Ilan Șor nu a elaborat niciun proiect de lege și nici nu figurează în calitate de co-autor al vreunei inițiative legislative.

Colegul său de partid Petru Jardan nu stă mult mai bine la acest capitol, neavînd niciun proiect de lege elaborat și fiind co-autor la doar două inițiative.


Printre fruntașii topului se mai regăsește și deputatului grupului Pro Moldova Angel Agache, care, de asemenea, nu a semnat niciun proiect de lege.

În top se regăsesc și deputați din PDM, PAS, dar și PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?