X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Țopa răspunde la acuzațiile lui Ghimpu

6 iul. 2018,, 09:30   Politică
6148 1

După ce a fost huiduit de manifestanții la un protest din fața Parlamentului, Mihai Ghimpu a declarat că participanții sînt manipulați și a făcut referire la frații Țopa și la liderul Platformei Da Andrei Năstase. În replică Viorel Țopa a spus pentru TV8 că afirmațiile lui Ghimpu sînt absurde.

„Am fost acționari, cumpărînd acțiunile Victoriabank la bursă. Peste 5 ani, în mai 2010, am aflat că în baza unor decizii judecătorești secrete, despre care nu am avut nicio idee, acțiunile au fost transferate la niște offshore-uri necunoscute. Asta se numește „atacuri raider”. În 2012, curțile din Londra și Edinburgh au stabilit cine este beneficiarul final al companiilor, în care au fost parcate acțiunile. Documentele au fost publicate. Probabil, psihiatrii trebuie să răspundă idiotismului lui Ghimpu”, a declarat Viorel Țopa pentru TV8.

Precizăm că manifestanții din fața Parlamentului au cerut deputaților să valideze alegerile locale din Chișinău, să anuleze sistemul mixt de vot și să demită și tragă la răspundere judecătorii care au luat deciziile privind invalidarea alegerilor locale din Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?