X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Top 10 materiale analitice 2020. Nu doar pandemie

29 dec. 2020,, 17:00   Politică
10484 3

Anul care pleacă a fost foarte plin de evenimente, atît la nivel global, cît și la nivel local. Pe parcursul anului, site-ul Noi.md a publicat articole pe cele mai importante teme care îi îngrijorează pe cititorii noștri. Pentru a rezuma, menționăm că multe materiale interesante, actuale, cu un rating ridicat, nici măcar nu au ajuns în top zece din cauza concurenței extrem de mare.

Pe primul loc, pe bună dreptate, s-a clasat investigația exclusivă a Noi.md ”Ce ascund laboratoarele biologice americane din Moldova?”, publicată pe 30 aprilie.

Deoarece tema pandemiei a fost una dintre cele mai importante pe tot parcursul anului, era de așteptat ca locul doi să fie ocupat de articolul "Cine și de ce a creat coronavirusul COVID-19" (20 aprilie).

Cu toate acestea, după cum s-a dovedit, cititorii noștri sînt preocupați nu numai de pandemie, ci de modul în care aceasta a afectat concediul planificat. Pe locul trei se află articolul publicat pe 7 mai "Turism la sfîrșitul verii".

Locul patru l-au împărțit, acumulînd aproximativ un număr egal de vizializări, două articole: "Din cauza corupției, Moldova a fost notată cu ”insuficient” (22 octombrie) și ”Coronavirus: Iluzia periculoasă a mortalităţii


O surpriză plăcută pentru redacție a devenit faptul că cititorii noștri nu în ultimul rînd se interesează și de istoria plaiului natal. Loculcinci l-a ocupat articolul publicat de ziua de naștere a Chișinăului, 14 octombrie: "Chișinăul sacru. Orașul subteran și misterele tainice”.

După cum și era de așteptat, politica se află, de asemenea, pe lista celor mai căutate teme în acest an. Astfel, pe locul șase se află articolul din 15 mai Sinonimul fărădelegii”: Curtea Constituţională s-a rătăcit din nou în spaţiu”, iar pe locul șapte – un articol dedicat rezultatelor activității guvernului Ion Chicu "Premierul. Anotimpurile dificile ale anului" (11 noiembrie).

I-au îngrijorat pe cititorii noștri și întrebările legate de răspîndirea coronavirusului și consecințele acestuia. De aceea, pe locul opt s-a clasat articolul din 28 mai "De ce OMS amplifică pandemia şi sperie populaţia planetei, iar pe locul nouă – ”Controlul total asupra omenirii: adevăr ori ”teorie a conspiraţiei”? (14 aprilie).

Și, în sfîrșit, pe locul zece s-a situat articolul dedicat principalului eveniment politic al anului din țara noastră: "Maia Sandu a cîștigat primul tur, dar așii se află la Renato Usatîi" (2 noiembrie).

Felicităm cititorii noștri cu sosirea Anului Nou și promitem ca în anul viitor să-i bucurăm cu noi articole interesante pe cele mai interesante teme!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?