COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Tofilat îl va acționa în judecată pe Costiuc. De la ce a pornit conflictul

10 sep. 12:42   Politică
1514 6

Membrul Partidului Schimbării, fost consilier prezidențial, Sergiu Tofilat îl va acționa în judecată pe liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc.

Reacția vine după ce, acum două zile, într-un live pe facebook, Costiuc a declarat că „Tofilat ar fi primit 50 mii de dolari lunar de la MoldovaGaz”.

„Eu mai am niște întrebări la bratanii Tofilat. Să-i întreb cați bani primeau de la MoldovaGaz. Și întrebarea e către doamna președinte Maia Sandu, dacă știa că pe timpul cînd Tofilat era consilier la Maia Sandu, gurele rele spun, ca să nu fiu acționat în judecată, primea 50 mii dolari de la Moldovagaz ca să tacă, să lobeze interesele, sau pentru ce primea așa bani? E pentru ei întrebare”, a declarat Costiuc, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

Sergiu Tofilat a venit cu o reacție și spune că îl va acționa în judecată.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, membrul Partidului Schimbării și-a întrebat prietenii și urmăritorii dacă știu adresa de domiciliu al lui Costiuc pentru a-i expedia o cerere prealabilă.


„Mă bucur că bursierii lui Plaha au decis să-mi acorde atîta atenție. Sponsorii s-au schimbat, iar stilul și unele site-uri au rămas aceleași. Pe cetățeanul Costiuc îl voi acționa în judecată. Dacă tot se dă mare erou în fața camerei, sper să fie la fel de curajos în instanță și să prezinte probele. Buletinul tot timpul e cu mine. Așteptăm următoarele „dezvăluiri” cum am furat miliardul. P.S: prieteni, am o rugăminte. Cine cunoaște adresa de domiciliu a lui Costiuc, scrieți vă rog în privat, ca să-i pot expedia cerere prealabilă”, a scris Tofilat, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽