X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Todua: PAS intenționează să rămînă la putere încă 10-20 de ani

2 aug. 2022,, 07:42   Politică
4162 0

Mersul prin sate, schimbarea Codului electoral și atacurile asupra opoziției întreprinse de partidul de guvernămînt indică faptul că PAS intenționează să rămînă la guvernare în Republica Moldova încă 20 de ani.

Despre acest lucru a declarat în cadrul emisiunii "Tema cu Liudmila Belcenkova", analistul politic Zurab Todua, relatează a-tv.md

"PAS vrea să rămînă la putere mult timp. Acest lucru este evident din comportamentul lor. Ei nu vor doar să cîștige următoarele alegeri locale și parlamentare, vor să cîștige toate alegerile ulterioare pentru încă 10-20 de ani. Pentru aceasta este modificat Codul Electoral, pentru aceasta este sufocată opoziția, pentru aceasta merg prin sate, încercînd să explice ceva oamenilor", a spus Todua.

Cu toate acestea, potrivit politologului, aceste încercări ale PAS de a rămîne la putere mult timp sînt sortite eșecului.

"Dar nu vor reuși, pentru că nu au o calificare corespunzătoare, în primul rînd. Iar în al doilea rînd, nu au un program clar de dezvoltare a țării. Ei se bazează doar pe împrumuturile occidentale și sfaturile occidentului, iar acest lucru se va încheia cu un colaps pentru PAS și pentru toți oamenii care au legătură cu el", a rezumat Zurab Todua.

14
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?