COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ţîrdea: „Urmînd logica absurdului, așteptăm protestul lui Plahotniuc împotriva oligarhilor”

Ţîrdea: „Urmînd logica absurdului, așteptăm protestul lui Plahotniuc împotriva oligarhilor”

Urmînd logica absurdului din opoziție, ar trebui să vedem o continuare a escaladării nebuniei, de exemplu un protest al lui Plahotniuc împotriva oligarhilor, un miting al lui Şor care ar acuza că nu vede pe nimeni la închisoare, condamnat pentru furtul miliardului , și așa mai departe.

Această opinie a fost exprimată de parlamentarul Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Ţîrdea, pe pagina sa din rețeaua de socializare, relatează Noi.md.

El a menționat că, în ajunul zilei de 24 februarie, democratul Andrian Candu l-a acuzat pe democratul Eugeniu Niciforciuc de lipsă de decență și onestitate.

„Chipurile, grupul lui Nichiforciuc îşi doreşte o alianță cu blocul ACUM, nu cu PSRM. Deci, Nichiforciuc este corupt și necinstit. Iar Candu, care este direct implicat în furtul miliardului, este sincer și, se pare, standardul virtuții. El dorește o alianță cu ACUM și cu Maia Sandu. Pentru a-şi demonstra dreptatea precum că Nichiforciuc este un corupt, Candu a aruncat ziarului unionist „Timpul” dovezi compromiţătoare împotriva lui... Pavel Filip! Articolul a fost publicat astăzi", a scris Bogdan Ţîrdea.


„Acum, dacă Philip are conștiință, trebuie să arunce ceva compromiţător împotriva lui Candu. Se poate şi împotriva lui Sandu. Care este diferența?

Urmînd logica absurdului, ar trebui să vedem o escaladare suplimentară a nebuniei:

1) Protestul lui Plahotniuc împotriva oligarhilor;

2) Mitingul lui Şor care acuză lipsa de deţinuţi pentru furtul miliardului;

3) Flash mob de la Usatîi împotriva „imperialismului românesc” al lui Iohannis, care este sponsorizat de cumnatul lui Usatîi ... ", a menţionat parlamentarul PSRM.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load