Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Țîrdea: PCRM „varsă zoi” asupra socialiștilor pentru că ei i-au alungat pe PDM și Plahotniuc de la guvernare

18 sep. 2019,, 14:30   Politică
4680 8

Partidul Comuniștilor din Moldova „varsă zoi” asupra socialiștilor doar pentru faptul că ei l-au alungat de la putere pe Partidul Democrat și pe Plahotniuc, pe care comuniștii i-au ajutat întotdeauna, împreună cu liberalii.

O astfel de opinie a fost exprimată de depotatul Partidului Socialiștilor, analistul politic Bogdan Țîrdea pe pagina sa de pe o rețea socială, relatează Noi.md

El a atras atenția asupra faptului că pe site-ul PCRM sînt criticați doar cei din PSRM și Igor Dodon.

„Nu, ei nu sînt lacheii lui Plahotniuc, Doamne ferește! Ei pur și simplu îi critică pe toți dușmanii PDM și spală imaginea PDM-ului! Ei pur și simplu îl laudă pe Plahotniuc și îl critică pe Dodon! Și ei pur și simplu participă la împărțirea proprietății municipale împreună cu PDM și PL!

1) În 2013, comunistul Zagorodnîi a condus comisia privind uciderea lui Sorin Paciu la vînătoarea țaristă de către oamenii PDM. Drept urmare, vinovat a fost găsit judecătorul Crețu! Procurorul Zubco – nu are nimic de-a face cu asta!


2) În februarie 2013, comunistul Reidman conducea comisia BEM. Drept urmare, BEM a fost privatizată de Șor/Plahotniuc!

3) În 2014, ei au inclus în listele lor doar persoanele lui Plahotniuc. Se pare că aceasta și este lupta împotriva lui Plahotniuc! Apoi ei au mers cu toată turma la PDM.

4) În 2015, ei, în ciuda lui Plahotniuc, au votat pentru finul său Candu în funcția de speaker și pentru Gaburici pentru funcția de prim-ministru. În numele BEM și a miliardului. Drept urmare, Gaburici a scos 5,4 miliarde de lei de la Banca Națională în favoarea lui Șor!

5) În 2016 ei au boicotat alegerile prezidențiale, în speranța că electoratul de stînga nu va ieși la votare!
La început s-au gîndit să-i cheme să rupă buletinele de vot, așa cum făcuse Usatîi mai înainte, dar au înțeles la timp că vor fi descoperiți!

6) În 2018 l-au atacat pe Ion Ceban, cerînd pensionarilor să nu-i dea voturile! Calculul a fost pe victoria Silviei Radu!

7) În 2019, au cerut punerea sub acuzare a lui Dodon, scoaterea din cursă a PSRM pentru că așa și-a dorit PDM-ul!

Și iată astăzi, acest partid continuă să ”verse zoi” asupra socialiștilor doar pentru faptul că ei au alungat PDM-ul și pe Plahotniuc de la guvernare.

Dar știți de ce am reușit să scăpăm de regimul lui Plahotniuc?

Pentru că în parlament nu a acces PCRM, PL și NP. Aceste partide au constituit baza puterii lui Plahotniuc.
Și da - întoarcerea lor în parlament înseamnă întoarcerea lui Plahotniuc", a scris Bogdan Țîrdea

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?