Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Țîrdea: Foarte curînd cetățenii se vor trezi la realitate

24 noi. 2020,, 17:15   Politică
11535 23

Alegerile prezidențiale din Moldova din acest an au avut loc într-o situație neobișnuit de dificilă: cetățenii au fost pur și simplu amețiți și au votat nu atît pentru Maia Sandu, cît împotriva imaginii negative create și inspirate a lui Igor Dodon, care a fost de fapt calomniat, ponegrit și i s-a creat o imagine, urîtă de mulți cetățeni naivi.

Acest lucru a fost declarat de politologul Bogdan Țîrdea, deputat în Parlamentul Moldovei din partea Partidului Socialiștilor, exprimînd în același timp încrederea că trezirea cetățenilor la realitate va avea loc foarte curînd, relatează Noi.md.

„Au crezut că Dodon a adus seceta, pandemia și criza economică globală!

Dar de ce cetățenii au crezut asta? A avut loc efectul sugestiei (sugestia colectivă).

O uriașă caracatiță media, în care Occidentul a pompat zeci de milioane de euro, a început să scoată falsuri și minciuni despre I. Dodon.
Este vorba despre mai bine de 100 de mass-media, printre care peste 25, 20 de posturi de radio, zeci de portaluri. Nu vorbim de 100 de ONG-uri cu un buget de peste 107 milioane de euro!


Peste tot, zi și noapte, au repetat același lucru și fără dovezi: Sandu este integră, Dodon este un hoț! Și cetățenii au văzut acest lucru pe toate televizoarele, peste tot în Fb, Instagram etc.!

Cînd au fost întrebați ce anume a furat Dodon, au început să se bîlbîie!

1. De-a lungul campaniei au difuzat un fals despre o pungă pe care Dodon nu a luat-o. Și nimeni nu și-a pus o întrebare simplă: de ce a fost prezentată doar o secvență din videoclip și nu întreaga conversație? De ce Iaralov privește direct în cameră, ținînd demonstrativ această pungă? Și de unde vine video-ul prezentat de Reniță: cine a fost ambasador pe vremea lui Plahotniuc? De ce Usatîi a promovat acest subiect dacă nu este asociat cu Plahotniuc? De ce toți oamenii lui Plahotniuc au susținut-o pe Sandu și au lovit în Dodon?
2. Apoi au aruncat un fals despre o „maseuză”, care arăta de cel puțin 60 de ani. Ea ar fi venit să-i facă un masaj Președintelui în plină zi! Totul părea atît de ridicol, încît au rîs chiar și alegătorii de dreapta.
3. Ulterior au început să se exagereze prostia lui Usatîi cu privire la cetățenia rusă a lui Dodon. Bine că nu română, care, potrivit zvonurilor, o deține Usatîi.
4. Mai tîrziu, a apărut un fals despre aproximativ 20 de milioane de lei, pe care Ministerul Finanțelor le-ar fi transferat în conturile lui Dodon.
5. Apoi, au aruncat un fals despre telefonul Președintelui, care a ajuns la jurnaliștii Rise. Dar s-a dovedit că Dodon avea un alt telefon și nu l-a pierdut niciodată.
6. Apoi a fost o provocare cu tipografia. Dodon chipurile a tipărit în secret cîteva sute de mii de ziare și a predat raportul pentru 50 000. De fapt, s-a dovedit că o tipografie a mutat comanda în alta. Mai tîrziu, deputatul G. Vartanean a dovedit că anume staff-ul Sandu a ascuns tirajul propriului ziar.
7. A urmat un fals că Dodon a fugit în Rusia ...
8. Toată lumea s-a convins cu privire la minciuna acerbă cu falsificarea alegerilor în general și în Transnistria în special

Această isterie a avut un singur scop - să ascundă adevărata bacanală a falsificărilor din Europa de Vest ... Există zeci de videoclipuri în care alegătorilor din aceste țări li s-au dat bani, a fost organizată transportarea lor. În medie, o persoană din străinătate a votat în 15 secunde.

De fapt, Dodon a fost calomniat, ponegrit, i s-a creat o imagine pe care mulți cetățeni naivi au urît-o.
Au votat nu atît pentru Sandu, cît împotriva imaginii negative a lui Dodon. Dar foarte curînd va avea loc trezirea la realitate. Credeți-mă ", a scris Bogdan Țîrdea pe pagina sa dintr-o rețeaua de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?