X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Țîrdea despre restricțiile de intrare în SUA pentru Plahotniuc: „SUA își abandonează întotdeauna lacheii”

6 oct. 2020,, 16:30   Politică
4794 8

SUA întotdeauna își abandonează lacheii și nu au prieteni permanenți, dar au interese permanente. Cu cît mai mult ești folosit în jocurile murdare, cu atît sînt mai mari sînt șansele de a fi abandonat.

Astfe a comentat politologul Bogdan Țirdea, deputat în Parlamentul moldovean din partea Partidului Socialiștilor, informațiile confirmate de Ambasada SUA în Moldova pe pagina sa de pe rețeaua de socializare precum că Vladimir Plahotniuc nu se poate întoarce în SUA.

„A crezut că dacă va lătră la Rusia, va primi o indulgență în Statele Unite? Istoria trebuie învățată, Vladimir Gheorghievici!"
În acest context, afirmăm următoarele axiome:

1. SUA își abandonează întotdeauna lacheii. Acesta este pragmatismul - nu există prieteni permanenți, există interese permanente. Cu cît mai mult ești folosit în jocuri murdare, cu atît sînt mai mari șansele de a fi abandonat.
2. Elimină de la putere și lichidează pe loc într-un mod absurd. Ceaușescu, Hussein, Gaddafi, Pinochet vor confirma acest lucru.
3. Alții sînt folosiți pe post de victime sacre: Nemțov, Iușcenko, Navalîii. Tihanovskaia a scăpat ca prin miracul de această soartă.
4. Cineva ajunge ca rătăcitor și refugiat: Saakașvili, Guaido, Plahotniuc și, eventual, Poroșenko și Usatîi.
5. Cineva ajunge să se sinucidă: Boris Berezovski, Irina Slavina, care, apropo, a fost adusă la sinucidere.
6. Iar cineva pleacă de la guvernare cu rușine și dosare penale: Ghimpu, Chirtoacă, Filat și mulți alții.
De aceea, pentru a suta oară facem apel la toți rușofobii și indivizii care grohăie după guvernarea de la Washington: Domnilor, veniți-vă în fire. La urma urmei, înțeleptul Filofei a spus: „Două Rome au căzut. A treia rezistă. Și nu va mai exista o a patra”!
Așa a fost și așa va fi”, - a scris Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?