X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Țîrdea: Blocul ACUM face isterie, dar cel mai des "împinge" fie prostii, fie minciuni

31 ian. 2020,, 15:30   Politică
3129 7

Blocul ACUM a început să facă isterie foarte mare după plecarea în opoziție, reprezentanții săi organizează adesea briefing-uri, scriu texte, fac live-uri pe rețelele sociale, dar cel mai adesea - "împing" pe ele fie prostii, fie minciuni.

Declarația a fost făcută de deputatul în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, transmite Noi.md.
"Ați observat cum a început să facă isterie blocul ACUM după plecarea în opoziție? Urlă, scîncesc, lovesc cu copitele. În fiecare zi fac briefing-uri, scriu texte, fac live-uri pe FB. Mesajul lor principal este că totul e rău, dar va fi și mai rău.

Dar, cel mai des, acești domni împing fie prostii, fie minciuni. Și ei... oh, Doamne – îl acompaniază pe Șor!", a scris Bogdan Țîrdea pe pagina sa de socializare, dînd o analiză detaliată în acest sens.

"1) Încă în noiembrie-decembrie ei au strigau că nu va fi gaz, deoarece nu există nici un contract de tranzit între Rusia și Ucraina. Așadar, un contract există, gaz este.

2) Au spus că gazul se va scumpi cu 50-70%. Nu s-a scumpit. V. Parlicov a început să facă isterie că Chicu nu majorează în mod special prețul la gaze! Apoi s-a dovedit că anume Sandu s-a angajat în fața FMI pe 25 iulie să majoreze prețul!!!


3) Au strigat că bani nu vor fi, bugetul este gol. Din nou prostii. Salariile sînt plătite și chiar vor crește cu 10% din aprilie. Au dat 700 de lei pensionarilor. Au majorat compensația pentru căldură de la 350 la 500 lei.

4). Au făcut isterie că Dodon a dat aeroportul rușilor. S-a dovedit repede că oligarhul Andrei Goncearenko.... infractorul, a fugit din Rusia. Și el este omul lui Plahotniuc-Șor.

5) Au distribuit în FB imaginile lui Șor că polița medicală s-a scumpit pînă la 8000 lei! S-a dovedit a fi o minciună ordinară. Dimpotrivă - prețul este același, serviciile în baza poliței vor fi extinse!

6) Au declarat că Federația Rusă nu va da niciodată un credit de 300 de milioane de dolari! Cică ”rușii singuri mor de foame”. Iarăși au dat-o în bară. FR oferă un credit. Mai mult decît atît - ieri Rusia a deschis piața pentru încă 205 de întreprinderi moldovenești! :)

7) ACUM a cerut demisia ministrului Gaiciuk, declarînd că acesta a numit luptătorii din Donbass eroi... încă în îndepărtatul 2016! S-a dovedit că au scos cuvintele din context! Despre acest lucru au declarat academicienii AȘM M. Cimpoi și alții!

8) Deputatul Alaiba în general a înnebunit cu totul - a început să imprime în mod deschis falsurile precum că PSRM a votat pentru amnistie fiscală, cetățenie prin investiții, benzinării în zona duty free, codul audiovizualului! Apropo, pentru asta au votat liberalii, PDM, PPE. Acești deputați nu se află întîmplător pe listele dvs.? :)

9. Au declarat că fotografia lui Plahotniuc nu se află pe panoul poliției. Fotografia a apărut. Și Șor, Țuțu și Plahotniuc sînt dați în căutare! Voicu a făcut acest lucru, nu Năstase!

10) Spuneau prostii că Dodon este izolat, nimeni din Occident nu vrea să comunice cu el.
Imediat au apărut fotografii ale lui Dodon împreună cu Macron, vicepreședintele SUA, M. Pence, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Layen în Israel!

Iar pe 29 ianuarie, întîlnirea lui IND cu secretarul general al Consiliului Europei, APCE, Comisia de la Veneția!

De-ar avea toată lumea o astfel de izolare", a declarat parlamentarul PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?