X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Tiraspol: Moldovenii care vor prezenta dovada că au mers la vot, nu vor sta în carantină

29 oct. 2020,, 16:03   Politică
3923 0

Cetățenii Republicii Moldova care locuiesc în Stînga Nistrului vor trebui să demonstreze la întoarcere că au votat pentru a nu fi plasați în carantină obligatorie timp de două săptămîni. O decizie în acest sens a fost anunțată după ședința Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică din Tiraspol.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul president.gospmr.org , cetățenii moldoveni din Stînga Nistrului cu drept de vot vor avea dreptul să treacă frontiera instalată ilegal de autoritățile autoproclamate din Tiraspol pentru a merge la vot. Pentru că secțiile de votare vor activa în intervalul orelor 8.0-21.00 libera circulație va fi permisă începînd cu ora 7.0 pînă la ora 22.00, scrie diez.md.

Cei care nu se vor încadra în acest timp vor trebui să completeze fișa epidemiologică și să stea în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile. La fel, cetățenii care nu vor putea demonstra că au mers la votare vor trebui să completeze fișa epidemiologică și să stea în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile.

Cetățenii moldoveni vor primi mască de protecție și mănuși.

Amintim că, duminică, 1 noiembrie, vor avea loc alegeri prezidențiale. În cadrul scrutinului au fost înscriși opt concurenți electorali.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?