X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Tinerii, sătui de „show-uri politice”: Cu cine vor vota la 15 noiembrie

6 noi. 2020,, 11:36   Politică
5065 8

Tinerii din R. Moldova nu sînt indiferenți de soarta țării și spun că la 15 noiembrie vor ieși la urne pentru a vota pentru un președinte care nu seamănă ură în societate și nu îi discriminează.

Într-o conferință de presă, mai multe organizații de tineret, printre care și „Urmașii lui Ștefan” și-au anunțat susținerea pentru candidatul independent la funcția de șef al statului, Igor Dodon, îndemnîndu-i și pe ceilalți cetățeni să voteze responsabil și să nu se mai dușmănească din cauza preferințelor politice.

„Îndemn cetățenii, în special tinerii, haideți să ne respectăm votului fiecăruia! Este un vot asumat, la care fiecare s-a gîndit. Să încetăm semănarea acestei uri după criteriul viziunii politice, nu este nici pe departe europenește așa cum pretind mulți tineri. Acesta va fi un pas spre a avea o societate mai consolidată, mai calmă. Toți avem dreptul la vot, este egal, nu contează unde te afli”, a declarat președintele Mișcării de Tineret „Urmașii lui Ștefan”, Dumitru Roibu.

Roibu spune că va vota pentru Igor Dodon, pentru că nu-și dorește la cîrma statului un președinte care poate vota oricînd pentru lichidarea statului R. Moldova și un candidat „lup, care se acoperă cu blană de oaie”.

Potrivit și celorlalți tineri prezenți la conferința de presă de astăzi, „Maia Sandu seamănă ură prin falsuri, afirmînd că alegerile au fost falsificate, fără ca acestea să se încheie. Ea este părtașă la schemele legate de aeroport, furtul miliardului, plicurile lui Șor, iar staff-ul liderei PAS crează conflicte în societate”.


„Maia Sandu nu înțelege că nu ste o diferență între ea și cei vechi, avem nevoie de noi abordări. Cu un viitor președinte ca Maia Sandu nu vom avea un viitor bun, conlucrare, stabiliatte politică. Vom avea doar show-uri. Nu vom putea rezolva problema transnistreană cu ea, vom avea și mai multe conflicte. Să ieșim la vot și să avem un vot responsabil, asumat. Nu-mi închipui ca să am un președinte care să împartă societate între oameni care au votat pentru ea și care nu au votat cu ea. Asta nu este o abordare de președinte. Eu voi vota cu Igor Dodon”, a adăugat Dumitru Roibu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?