X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Tinerii, care aleg să investească în agricultură, apreciați

6 iul. 2023,, 21:25   Politică
2828 0

Prim-ministrul Dorin Recean, aflat cu o vizită de lucru în raionul Florești, a vizitat satul Lunga, unde tînărul de 29 de ani, Gheorghe Pădureț, dezvoltă o afacere de cultivare a legumelor și cerealelor.

Timp de 3 ani, de cînd a deschis afacerea, tînărul a investit în utilaje, echipamente moderne și a instalat un sistem performant de irigare. Antreprenorul susține economia locală prin crearea locurilor de muncă în comunitate și este motivat să-și extindă suprafața de grădină la 100 de hectare și să automatizeze cît mai multe procese pentru a crește eficiența afacerii sale.

Dorin Recean a apreciat munca și dedicația tînărului și l-a invitat să examineze posibilitățile oferite de programele naționale de susținere a antreprenorilor din țara noastră, transmite Noi.md.


„Apreciez faptul că tinerii aleg să investească în agricultură. Gheorghe Pădureț este un exemplu de tînăr antreprenor care investește într-un domeniu vital pentru societatea noastră.

Noi susținem antreprenorii motivați să dezvolte afaceri acasă și oferim oportunități de extindere a afacerii prin stimularea investițiilor, precum este Programul 373, lansat recent de Guvern”, a spus prim-ministrul.

2
0
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?