Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Țîcu îi propune lui Andrei Năstase să rămînă la șefia MAI

18 sep. 2019,, 20:21   Politică
1310 0

Octavian Țîcu îl îndeamnă pe Andrei Năstase să rămînă la șefia Ministerului de Interne și astfel, să îi ofere lui mai multe șanse de a cîștiga lupta pentru fotoliul de primar al capitalei.

Declarația a fost făcută după ce deputatul a anunțat că își va înainta candidatura pentru alegerile locale din 20 octombrie, transmite unimedia.info.

„Am un apel către colegul și prietenul meu Andrei Năstase, care vrea să-și anunțe mîine candidatura, să se înregistreze. Andrei, eu te-am susținut și anul trecut și cred că faci un lucru remarcabil la Ministerul de Interne. Ai pornit o reformă pe care trebuie să ți-o asumi cu demnitate și curaj și să continui acest lucru în cadrul MAI și să oferi, împreună cu Partidul Demnitate și Adevăr șansa să putem cîștiga această bătălie împotriva Partidului Socialiștilor”, a menționat Octavian Țîcu.

Tot astăzi, Țîcu a anunțat că părăsește fracțiunea Platformei DA și că va rămîne deputat independent în Blocul ACUM. Reamintim că pe 6 septembrie, Blocul ACUM l-a desemnat pe Andrei Năstase drept candidat pentru șefia capitalei, la alegerile locale din octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?