COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Țîcu, despre noua configurare între PSRM și Blocul ACUM dacă cade Guvernul Sandu (VIDEO)

Țîcu, despre noua configurare între PSRM și Blocul ACUM dacă cade Guvernul Sandu (VIDEO)

Deputatul Octavian Țîcu spune că dacă astăzi cade Guvernul, este posibilă o nouă configurare politică între PSRM și Blocul ACUM.

„Indiferent dacă va cădea sau nu va cădea este un capăt de drum. Dacă nu va cădea, înseamnă că înseamnă că a fost un compromis din Partea Blocului ACUM. Dacă va cădea înseamnă că vom avea haos, vom intra într-o nouă fază de instabilitate, care cu regret nu știu cu ce se va termina”, a declarat Octavian Țîcu, scrie unimedia.

Ambele opțiuni sînt un capăt de drum. Prima va prelungi un pic această alianță, cea de-a doua va duce la o reconfigurare politică.


Întrebat dacă este posibil o reconfigurare politică în componența actuală, Țîcu a spus că este posibil. „sînt posibile discuții între PSRM și Blocul ACUM. Dar cum spuneam, acest compromis este doar o jumătate de măsură, care va duce în scurt timp la căderea acestei alianțe”.

În același timp, deputatul a declarat că nu va vota o eventuală coaliție dintre PSRM și Blocul ACUM. Octavian Țîcu a mai adăugat că nu va vota moțiunea de cenzură, întrucît a votat acest Guvern cînd a fost investit.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load