COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 001 014   INFECTAȚI 393 423(+2681)   TRATAȚI 367 728      DECESE 10 462(+10)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 498

Tauber riscă să fie scoasă din cursă la Bălți

26 noi. 2021,, 13:26   Politică
5343 12

Secretarul general al PAS și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, admite că Marina Tauber ar putea fi retrasă din cursa electorală pentru fotoliul de primar de Bălți, transmite Noi.md cu referire la agora.md.

Aceasta dacă vor fi prezentate probe ce ar demonstra o eventuală finanțare ilegală a campaniei electorale.

„Asta este, cetățenii votează. Noi doar trebuie să le acceptăm așa cum sînt. Să vedem dacă nu s-a încălcat legea, dacă a fost totul corect și în rest e democrație. Ceea ce ne-a interesat de la fondarea partidului a fost ca să avem alegeri corecte, cu finanțare corectă și transparentă”, spune Spînu. Totuși, acesta consideră că alegerile de la Bălți în primul tur nu ar fi fost corecte.

„Am primit suficiente semnale care ne arată că această campanie a fost finanțată netransparent, cu bani neclari, cu raportări pe alocuri fictive”, afirmă secretarul general al PAS.

Întrebat dacă ar fi uimit de o eventuală excludere a Marinei Tauber din cursa electorală, Spînu a spus:


„Dacă se vor prezenta suficiente probe care să demonstreze că doamna Tauber a desfășurat o campanie finanțată ilegal și incorect și probele vor fi evidente, atunci nu m-ar surprinde”.

1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X