X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Tauber reacționează după ce a fost huiduită la concertul lui Șor din Veneția

23 oct. 2018,, 12:10   Politică
3335 2

Vicepreședinta „Partidului Șor”, Marina Tauber, dă vina pe partidele extraparlamentare de opoziție, în special pe liderul PAS, Maia Sandu, pentru boicotarea concertului organizat duminica trecută la Veneția.

Potrivit ei, cetățenii din diasporă care au protestat în timpul spectacolului de la Veneția au fost de fapt manipulați de partidul Maiei Sandu.

”Sincer, mi-e milă de oamenii care au încercat să submineze manifestația de la Veneția. Oamenii nu sînt vinovați, sînt de vină liderii care în mod intenționat și cinic îi duc în eroare. Liderii provoacă greață, dar oamenii – milă. Milă, pentru că ei au fost nevoiți să plece din Moldova din cauza unor așa conducători ca Maia Sandu. Milă, pentru că cred în basmele cu care îi hrănește aceeași Sandu, care a făcut parte din toate guvernele începînd cu 2009, cu excepția ultimelor două. Milă, pentru că ei devin o pradă ușoară pentru politicieni cinici și nerușinați”, a comentat Tauber.

Totodată, ea a criticat faptul că artiștii din Moldova care au susținut concertul de duminică au fost defăimați de către mulțime.

„Să defăimezi artiști celebri doar pentru că ei le cîntă concetățenilor, amintindu-le de patrie, este oare creștinește? Nici nu e cazul să vi se țină morală, pentru că nu aveți conștiință. Este oare corect să faceți presiuni asupra concetățenilor care au venit la o manifestație? De ce vă e frică? – de faptul că vor afla adevărul și nu vor mai crede minciunilor voastre? Celor ca voi întotdeauna le e frică de adevăr. Iar adevărul l-au aflat cel puțin cei 300 de moldoveni care s-au adunat la concertul de la Veneția”, a adăugat fruntașa Partidului Șor.


Partidul Șor a organizat pe 21 octombrie un concert la Veneția pentru moldovenii din Italia. Vicepreședinta Partidului Șor și mai mulți reprezentați ai partidului au fost întîmpinați cu proteste de către cetățenii moldoveni. Aceștia au cerut întoarcerea miliardului furat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?