Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Tauber, învinuită că a cheltuit bani nedeclarați pentru hrana simpatizanților săi

1 dec. 2021,, 20:05   Politică
3208 4

În aceste momente la sediu CEC are loc ședința, iar un punct pe ordinea de zi ține de controlul reflectării veniturilor și cheltuielilor concurentului electoral Partidul Politic „Șor” în campania electorală pentru alegerile locale noi.

Marina Tauber este acuzată că a apelat la servicii de catering pentru a-și hrăni simpatizanții, din bani pe care nu i-a inclus în rapoartele financiare.

Martorul, directorul departamentului de catering a SRL-ului, a confirmat, în fața membrilor CEC, numărul de telefon de la care a primit comanda pentru livrările de mâncare.

„La mine nu s-a adresat nimeni din numele Partidului Șor, nu s-a legitimat nimeni de acolo. A fost doar o solicitare, că iată avem o cantitate de mâncare ce trebuie livrată de două ori pe zi. Nu s-a discutat la ce partid se duce mâncarea”, a povestit șeful pe vânzări al SRL-ului, la ședința CEC.

Reamintim că fosta candidată independentă la funcția de primar al municipiului Bălți, Arina Spătaru, a cerut Consiliului Electoral de Circumscripție nr.2, Inspectoratului de Poliție (IP) Bălți și Procuraturii Generale să verifice și să penalizeze candidata Partidului Șor, Marina Tauber, precum și a partidului pentru ilegalitățile admise în campania electorală, dar și anularea înregistrării acesteia la scrutinul electoral. O asemenea cerere a fost făcută pe 29 noiembrie, de către fosta deputată chiar în fața IP Bălți.


Arina Spătaru a acuzat-o pe Marina Tauber de faptul că nu a raportat toate cheltuielile avute în campania electorală, fapt ce contravine legislației în vigoare.

Ulterior o sesizare pentru a scoate din cursa electoral candidata Partidului Șor, Marina Tauber, a fost făcută de IP Bălți.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?