Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sute de funcţionari publici vor beneficia de cursuri de instruire

13 ian. 2018,, 14:30   Politică
4718 3

700 de funcţionari publici vor beneficia în anul curent de cursuri de instruire care au drept scop dezvoltarea competenţelor şi aptitudinilor profesionale necesare pentru exercitarea funcţiei publice.

„În proiect sînt incluse 14 programe de instruire, stabilite în baza priorităților prevăzute în Programul de instruire a funcționarilor publici pentru anii 2016-2020 și a propunerilor autorităților publice privind necesitățile de instruire. Comanda de stat privind dezvoltarea profesională a funcționarilor publici în anul 2018 vizează 700 de beneficiari și va fi realizată în limita mijloacelor financiare, alocate în acest scop Academiei de Administrare Publică”, a comunicat secretarul general al Guvernului, Lilia Palii.

Programul a fost elaborat de către Cancelaria de Stat în comun cu experţii proiectului Twinning „Suport pentru modernizarea serviciului public din Republica Moldova în corespundere cu cele mai bune practici ale Uniunii Europene” şi este sprijinit financiar din bugetul de stat şi de partenerii de dezvoltare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?