AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 49
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Surse: Cine ar putea fi noul vicepremier pentru Reintegrare

18 ian. 11:16   Politică
3450

După ce săptămîna trecută, premierul Natalia Gavrilița a anunțat că deja a fost identificat un candidat pentru funcția de vicepremier responsabil de reintegrarea țării, pe rețelele de socializare este avansată ideea că acesta ar putea fi Gheorghe Bălan, notează Noi.md.

Gheorghe Bălan a mai deținut anterior această funcție în cabinetul de miniștri condus de Pavel Filip, între anii 2016 – 2018. De aesmenea, între anii 2010 – 2016, Bălan a fost șef al Biroului pentru Reintegrare în cadrul Cancelariei de Stat.

Recent, șefa cabinetului de miniștri anunța că numele noului vicepremier va fi făcut public la ședința din această săptămînă a Guvernului.

Amintim că la 5 noiembrie, anul trecut, Vlad Kulminski a anunțat că demisionează din funcția de viceprim-ministru pentru Reintegrare. Motivul invocat de principalul negociator al Republicii Moldova în procesul de reglementare transnistreană a fost de ordin personal.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав