Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

„Surpriza” diasporei din Italia pentru Șor

13 noi. 2018,, 12:47   Politică
4290 2

În timp ce controversatul om de afaceri Ilan Șor anunță programul pentru întîlnirea de pe 18 noiembrie la Torino, diaspora din Milano spune că se alătură protestului organizat de moldovenii din Torino.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții grupului FreeMoldova Milano care invită doritorii de a participa să se alăture manifestației.

„Freemoldova Milano se alătură protestului organizat de diaspora din Torino pe 18 noiembrie. Haideți să mergem să ne manifestăm profunda nemulțumire față de hoții de miliarde Șor şi Tauber care au îndrăznit să vină în Italia să organizeze concerte din banii furați de la noi cetăţenii Moldovei”, se spune în anunțul grupului.

Tot acolo se spune că doritori vor pleca din Milano spre Torino cu trenul pe 18 noiembrie la orele 9:00 din Milano – centrale. „Vă rugăm sa fiți prezenți în număr cît mai mare la orele 8:30 la intrarea din față a gării Milano-Centrale ca să reuşiți să vă procurați bilete! Vom pleca toți împreună de la centrale”, se mai spune în anunț.

În schimb, Centrul de reprezentare și susținere a concetățenilor în Blogna informează că organizează la ora 14:00 va avea loc „o întâlnire de suflet cu participarea reprezentanților Partidului Politic „Șor””. Precizăm că Șor a calificat mobilizarea diasporei drept o provocare și anunță că a anunțat poliția despre acest fapt.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?