X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1148

Subiectul interconexiunii energetice, pus în discuție la București

29 iul. 14:13   Politică
2581 0

În cadrul vizitei la București în componența delegației conduse de președinta Maia Sandu, viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a desfășurat o întrevedere cu ministrul afacerilor externe al României, Bogdan Aurescu.

Diplomații s-au referit la ultimele evoluții de securitate regională în contextul conflictului militar din Ucraina, precum și la agenda intensă de cooperare bilaterală dintre Republica Moldova și România pentru fortificarea parteneriatului strategic pentru integrare europeană.

Totodată, șefii celor două diplomații au discutat despre posibilitățile de avansare în implementarea proiectelor comune în domenii strategice precum interconexiunea energetică, infrastructură, transport, menite să asigure modernizarea țării noastre în vederea fortificării parcursului nostru ireversibil european.

„România rămâne a fi cel mai important susținător al nostru în procesul de implementare a agendei de reforme și aderare la Uniunea Europeană, lucru pentru care mulțumim.” – a declarat vicepremierul Nicu Popescu.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав