TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

SUA și Republica Moldova vor coopera în cinci domenii

SUA și Republica Moldova vor coopera în cinci domenii

Statele Unite ale Americii și Republica Moldova au convenit să coopereze în cinci domenii specifice pentru consolidarea statului de drept și a bunei guvernări.

Este vorba despre realizarea reformelor semnificative în sectorul justiției, consolidarea instituțiilor de combatere a corupției, promovarea unei mass media și societăți civile libere și active, îmbunătățirea transparenței guvernului și apărarea drepturilor omului pentru toți cetățenii.

În urma grupului de lucru în domeniul statului de drept și bunei guvernări din cadrul Dialogului Strategic, Statele Unite și Republica Moldova și-au reafirmat angajamentul continuu de aprofundare a parteneriatului bilateral și de continuare a colaborării pentru combaterea corupției, protejarea instituțiilor independente și instituirea justiției imparțiale pe care o merită poporul Republicii Moldova.


Ieri a avut loc a 2-a reuniune a Grupului comun de lucru privind consolidarea statului de drept din cadrul Dialogului Strategic Republica Moldova – Statele Unite ale Americii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load