X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Sturza: ”Șor nu va fi judecat niciodată”

23 aug. 2021,, 15:08   Politică
3577 3

Fostul premier, Ion sturza, spune strămutarea dosarului lui Șor de la Cahul la Curtea de Apel Chișinău înseamnă un singur lucru - Șor nu va fi judecat niciodată, informează Noi.md

Într-o postare pe pagina sa de facebook, fostul premier al R. Moldova spune declară că fără o decizie judecătorească definitivă, fugarul Șor va continua să-și bată joc de moldoveni.

Asta după ce dosarul politicianului fugar a fost strămutat de la Curtea de Apel Cahul la Chișinău, transmite Știri.md.

”Să stăm strîmb și să gîndim corect sau „sistemul” contraatacă viclean și cîștigă prima bătălie pentru o nouă justiție. Strămutarea dosarului lui Șor de la Cahul la Curtea de Apel Chișinău înseamnă un singur lucru - Șor nu va fi judecat niciodată. După trei ani de bîlbîieli (trădare) la Cahul, urmează încă cel puțin trei ani de „audieri” la Chișinău. între timp, cele mai grave învinuiri se vor prescrie. După 9(!) tentative de strămutare, 60(!) de amanari - Bingo! CSJ s-a „sesizat” - vreți reformă - serviți! Și nu vă mai atingeți de noi! O combinație de doi bani, dar a funcționat și aplaudat... Fără o decizie judecătorească definitivă, tipul va continua să-și bată joc de moldoveni”, a scris Sturza.

Totodată acesta dă de înțeles că unica speranță este că procurorii (adevărați) vor trimite urgent în judecată (așa cum au promis) noi capete de acuzare la adresa lui Șor & Co.


”Poate, doar că ei sînt foarte ocupați cu apărarea propriei „reputații” și inițiative legislative. Desi, unele sînt bune și nu ar trebui ignorate cu aroganță sau din vanitate. P.P.S. O întrebare către judiciarii moldoveni: kapika e tot? Sau mai avem și ceva demnitate?”, a mai scris Sturza.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?