X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Sturza o face mincinoasă pe Maia Sandu

3 mai. 2019,, 14:38   Politică
4285 26

Ministrul Apărăriiб Eugen Sturzaб i-a răspuns Maiei Sandu privind declarațiile deputatei despre salariile miniștrilor PD.

Sturza a publicat un extras al sumelor primite pe cardul salarial și scrie că în 2018 a avut un salariu mediu lunar de 20 de mii de lei.

„Un ministru al Educației a ajuns să fie un politician mincinos.

Maia Sandu, cu multă pasiune, îi etichetează pe toți cei care nu-s în echipa ei sau a lui Năstase drept servili „regimului”, uitînd că a făcut echipă cu mai mulți miniștri din actualul Guvern. N-aș fi atras atenție discursului său politicianist, dacă n-ar fi fost o mincinoasă în raport cu numele meu, pe care l-a utilizat într-un context manipulatoriu și demagogic.

În 2018, stimată doamnă, am avut un salariu mediu de 20 mii lei lunar. Atașez sumele care au intrat pe cardul salarial. Dacă ați împărțit suma declarată în declarația de venit, am dubii și în privința cunoștințelor Dumneavoastră economice, pentru că ar trebui să știți că acolo sînt incluse toate impozitele la CNAS și CNAM, ce reprezintă circa 30% din salariul brut.


Deși, ce contează pentru Dumneavoastră corectitudinea cînd vă propuneți să denigrați pe cineva ca să obțineți dividende politice?!

Pentru cultura dumneavoastră generală țin să vă informez: amendamentul despre care vorbiți a permis majorarea tuturor, subliniez, tuturor salariilor militarilor din cadrul Armatei Naționale și angajaților Ministerului Apărării. Ne permitem, astfel, să avem o armată mai profesionistă cu militari mai motivați.

Iar dacă vreți să vorbim despre merite, vă invit să discutăm despre ele la una dintre cazărmile modernizate ale Armatei Naționale. Apropo, dacă tot ne place să numărăm banii altora, pentru ce merite v-ați luat ultimele două salarii de la Parlament?”, a scris Eugen Sturza.

Sturza / Sursa:Facebook

Reacția vine după ce deputata Maia Sandu a scris că „în anul 2018, miniștrii PD au avut un salariu de 5 ori mai mare decît salariul mediu pe economie”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?