TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sturza, după "spovedaniile" lui Filat: Ești singurul care te mai poate salva

Sturza, după "spovedaniile" lui Filat: Ești singurul care te mai poate salva

Fostul premier Ion Sturza consideră că Vlad Filat rămîne a fi principalul vinovat de dezastrul moral și economic în care s-a pomenit R. Moldova.


Sturza și-a expus poziția față de cele mai recente mărturii făcute de fostul lider PLDM în cele două interviuri televizate. Omul de afaceri i s-a adresat direct lui Filat, menționînd că „trișează, minte și este nesincer cu sine însuși”.


Iată mesajul integral al lui Ion Sturza.


„Despre Vlad Filat, doar de bine!


Dragă Vlad, cineva îți dorește în continuare tot răul de pe lume. Nu pot altfel să-mi explic de ce te-au provocat să ieși în lumina sofitelor?!


Jurnaliștii, da, ei își fac meseria, caută „surse" și senzații tari. Ei știu foarte bine ce se poate „vinde" – umilința și neputința unui om care s-a crezut la un moment foarte tare și puternic. Nouă ne place seară de seară să ne așezăm în fața televizorului și să savurăm necazul cuiva. Ne compensăm cumva propriile frustrări și necazuri. Cred că ai urmărit reacțiile și comentariile. Cu mici excepții, ai fost contestat vehement!


Ai așteptat altceva? Nu ai știut că ești unul din cei mai detestați moldoveni?! Trișezi, minți și ești profund nesincer în primul rînd cu tine însuți în aceste „spovedanii"...


Vlad, ești principalul vinovat de dezastrul moral și economic în care s-a pomenit R. Moldova.


Ai alimentat mari speranțe în 2009. Mult peste potențialul tău. Ai vrut să fii „Voronin". Să controlezi tot și să ai tot. Ai acceptat„drujba" lui Șor și Usatîi, doi afaceriști de speță joasă, unul mai bun decît altul. Șor ți-a dat „di tăti", inclusiv un „donos” de pomină.


Drama cu furtul miliardului s-a început cu dorința ta paranoică de a “avea o bancă". Nu-ți mai vorbesc de trădarea de la AIC.


Ce să mai zic de comportamentul nesăbuit, luxos și arogant al tău și al unor membri ai familiei tale?!


Dar cea mai mare trădare a fost una politică. În goană după poziție dominantă și bani ai uitat pentru ce ai venit la guvernare – să faci viața oamenilor mai bună. Le-ai furat atît speranța, cît și viitorul!


Plahotniuc? Nu-ți fă griji, a clădit și el un munte de pe care într-o bună zi se va rostogoli direct în infern.


Evident, ai dreptul la un proces corect și echitabil. Dar, crede-mă, poți schimba numerele în ecuație, dar suma va rămîne aceeași – condamnarea vehementă a compatrioților tăi.


Să fii sănătos și ai grijă de tine! Ești singurul care te mai poate salva”.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load