X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Sturza, către Filip: Nu te vor lua, nu e loc pentru tine în avioanele lor luxoase

10 iun. 2019,, 10:20   Politică
16646 9

Fostul premier Ion Sturza i-a dedicat vicepreședintelui PDM, Pavel Filip, o scrisoare deschisă pe Facebook.

Sturza i se adresează lui Filip cu apreciere, dar îl și îndeamnă „să rămînem oameni”. „Ai o familie frumoasă, nepoții vin... Merită sacrificiu ca cineva, altcineva să se simtă bine la Dubai, Miami sau Tel Aviv?”, întreabă Sturza.

„Dragă Pavel, Ne cunoaștem de foarte mulți ani. Mereu ți-am apreciat modestia, capacitatea de muncă, dar și tenacitatea cu care ți-ai servit „stăpînul”. Așa ai fost la „Bucuria”, unde ai mers pînă în pînzele albe apărînd interesele unor controversați oameni de afaceri. Și cu ce te-ai ales? Cu un sarai risipit la Criuleni?! Acum repeți aceeași greșeală. sînt convins că nu te-ai pricopsit cu mare bogăție din această guvernare. Ai acumulat doar nervi și mari probleme de sănătate. Autoritate, respect, un loc în istorie? Nici pe aproape!”, scrie fostul premier, notează Agora.

Omul de afaceri în întreabă pe democrat dacă „merită sacrificiu ca cineva, altcineva să se simtă bine la Dubai, Miami sau Tel Aviv?”.

„Doar știi bine că nu te vor lua cu ei, nu este loc și pentru tine în avioanele lor luxoase, așa cum nu este loc nici în găștile lor... Hai să rămînem oameni, ei pleacă pe „tărîmul lor sfînt”, noi rămînem aici, în Moldova. Eu și tu nu avem a doua patrie decît cea moldovenească, cea romînă. Să fii sănătos!”, conchide Sturza.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?