Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sturza: "Autoritățile nu trebuie să permită accesul la secretul de stat unui "taburet"

16 mai. 2023,, 10:42   Politică
6705 1

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, consideră că autoritățile țării nu ar trebui să permită accesul la secretul de stat în guvern unui "taburet", pentru care au votat găgăuzii la alegerile pentru funcția de bașcan al autonomiei, fiind ademeniți de promisiunile sale grandioase și macaroanele cumpărate din furtul miliardului de dolari.

"Dragii mei prieteni găgăuzi!
Voi ați votat cum ați votat - pentru cașcaval gratuit, gaz, leagăne și zbor pe Lună de la cosmodromul din Comrat. Dar noi, restul moldovenilor, cu ce sîntem de vină?! Cu ce sînt vinovate autoritățile din UE, SUA, Turcia, România, care v-au construit drumuri, școli, conducte de apă?
Voi trimiteți în guvernul nostru un "taburet", care v-a cumpărat macaroane din furtul miliardului de dolari. Dolarii noștri și ai voștri! Vă puteți doar imagina pentru un minut cît cașcaval, gaz, leagăne sau cosmodromuri pot fi cumpărate și construite cu acești bani?
Autoritățile țării vor fi idioți dacă vor permite accesul la secretul de stat al "piesei voastre de mobilier".

P.S. Întoarceți-o pe Irina Vlah (Croitor, Formuzal, pe oricine vreți) sînt gata să mă "căsătoresc" cu ei!", a scris Ion Sturza pe pagina sa de socializare.

După cum s-a anunțat anterior, candidatul partidului Șor, Evghenia Guțul, a cîștigat alegerile pentru funcția de bașcan al Găgăuziei în turul doi. Potrivit CEC, ea a obținut 27.376 de voturi (52,36%) din partea alegătorilor.

12
1
0
2
68

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?