TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sturza atenționează: "Schemele nu au fost stopate!"

Sturza atenționează: "Schemele nu au fost stopate!"

Fostul premier Ion Sturza se întreabă de ce guvernarea încă nu a stopat schemele de contrabandă și regulate monopolurile de carne, pește, mărfuri.

„O întrebare (legitimă, cred!): Ce se mai întîmplă cu monopolul la importul de pește, carne, mărfuri de larg consum din China; livrarea de fructe și legume la export în CSI și multe altele, "obnalichca"? Dar „Metalferos”, „Moldtelecom”, „Posta Moldovei”, „Franzeluța”, RED Nord, Calea Ferata, „Moldovagaz”, Vama, depozitele vamale, „Moldelectrica”, „Moldatsa” etc.? Mizeriile cu Transnistria, contrabanda masivă de țigări, produse accizate către România? Schemele nu au fost stopate!”, scrie Sturza.


Fostul prim-ministru al țării critică și schimbul de replici dintre Maia Sandu și Andrei Năstase, la ședința de ieri a Guvernului. „P.S. Umilința la care a fost supus astăzi în ședința de guvern domnul Andrei Năstase de către doamna prim-ministru Maia Sandu referitor la AIC îmi stîrnește unele semne de întrebare. Andrei, care a stat ani de zile în stradă și a luptat cu oligarhul, e omul care trebuie umilit? E nevoie de acordul domnului Dodon pentru a acționa în interesul statului sau jilțul devine tot mai confortabil? Rabdare si mai putina aroganta! O spun din propria experienta...”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load