Transnistria stiri: 1443
Preşedintele stiri: 4063

Stratulat despre construcția Stadionului Național: Acum nu există nici o schemă de delapidare a banului public?”

12 iun. 06:32   Politică
3498 0

Pediatrul Mihai Stratulat a comentat anunțul făcut de actuala guvernare privind construcția unui Stadion Național, costul căruia ar putea ajunge la 85 de milioane de euro, anunță Noi.md

Acesta s-a arătat surprins că reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și-au schimbat poziția în privința construcției de infrastructuri sportive. Stratulat a amintit de criticile anterioare ale partidului față de proiectul Chișinău Arena, pe care l-au numit drept "o schemă de delapidare a banilor publici" și un proiect inutil.

„Acum PAS-ul anunță construcția unei alte arene, mai bine zis a unui stadion de fotbal... acum apare întrebarea: acum acest proiect este necesar, nu exista nici o schemă de delapidare a banului public? Dar ce mă pricep eu în politică, fiecare partid ajuns la guvernare are nevoie de o Arena.!”

Stratulat a exprimat și o preocupare pentru prioritizarea cheltuielilor statului, menționînd că resursele ar putea fi mai bine utilizate pentru sănătate. „Și atunci și acum afirm că mai bine s-ar construi un spital nou, deja ar fi fost două, unul la Cahul și altul la Bălți.”

În plus, politicianul a amintit despre o chestiune mai veche, întrebînd despre progresul construcției a două spitale regionale, promise acum patru ani. „Apropo, ce se mai aude cu construcția celor două spitale regionale, promise încă de acum 4 ani?”

51
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?