Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Strategia pentru reformarea justiției, discutată la Guvern

4 feb. 2021,, 20:49   Politică
692 0

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, a prezidat o ședință dedicată Strategiei pentru reformarea Justiției.

La întrunire au participat Ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan, Ambasadorul UE la Chișinău, Peter Michalko, ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, și consilierul prezidențial din domeniul justiției, Olesea Stamate.

Discuțiile au vizat apropiata promulgare, de către instituția prezidențială, a Strategiei pentru Reformarea Justiției, dar și consolidarea cooperării inter-instituționale în vederea asigurării unei activități eficiente în toate domeniile.

„Nu avem timp de pierdut pentru a aștepta o zi în care vom avea stabilitate politică. Vă îndemn să nu căutăm scuze, dar să muncim împreună, să ne conectăm eforturile și să vedem ce putem face chiar și în această perioadă complicată. sînt sigur că putem crea condițiile necesare pentru ca Strategia pentru reformarea justiției să fie implementată cu succes”, a menționat Aureliu Ciocoi.

Strategia pentru reformarea justiției are ca scop depășirea provocărilor pentru a îmbunătăți sectorul justiției și demonstrează angajamentul statului de a asigura un sector al justiției independent, imparțial, responsabil și eficient.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?