Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Stoianoglo s-a văzut cu omologul său rus, Krasnov

23 sep. 2021,, 20:53   Politică
2578 4

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo se află în Kazahstan, acolo unde participă la cea de-a 31-a şedinţă ordinară a Consiliului Coordonator al Procurorilor Generali ai statelor-membre a Comunităţii Statelor Independente (CSI).

Între timp, astăzi Stoianoglo a reușit să stea la masa de discuții cu omologul său rus, Igor Krasnov, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Într-un comunicat de presă emis de PG se precizează că:

„Discuția s-a axat pe întrajutorarea părților și accelerarea procedurii de executare deplină a cererilor de comisie rogatorie pe dosarele „Laundromat” și „frauda bancară”. De asemenea, părțile au convenit pașii următori în vederea realizării Programului comun de cooperare dintre procuraturile ambelor state, semnat pe 7 martie 2021, care prevede o serie de acțiuni comune pentru anii 2021- 2023 pe teme de interes.”

De asemenea, PG precizează că pe parcursul zilei de astăzi, Stoianoglo urmează să aibă o întrevedere și cu procurorul general al Republicii Kazahstan, Gizat Nurdauletov.


Amintim că, în perioada 21- 24 septembrie 2021, Procurorul General al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo se află în Kazahstan, unde participă la cea de-a 31-a şedinţă ordinară a Consiliului Coordonator al Procurorilor Generali ai statelor-membre a CSI.

Consiliul Coordonator al Procurorilor Generali din ţările CSI activează din anul 1995.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?