Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Stoianoglo: Maia Sandu a cerut inițierea dosarelor penale pe numele lui Dodon, Greceanîi și Voronin

19 aug. 2021,, 11:50   Politică
13317 48

Președinta Maia Sandu ar fi cerut Procuraturii Generale, în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Suprem de Securitate, pornirea dosarelor penale pe numele mai multor deputați care la moment, far parte din opoziție.

Pe lista înaintată de șefa statului s-ar regăsi și fostul președinte Igor Dodon, precum și fosta șefă a Legislativului, Zinaida Greceanîi. Declarațiile au fost făcute de Alexandr Stoianoglo, în cadrul briefingului de astăzi.

Procurorul General a solicitat CSS să facă publică lista prezentată reprezentatului PG, în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Suprem de Securitate.

„Au fost cîteva nume care în perioada actuală sînt în opoziție și a fost întrebat reprezentantul PG de ce pînă acum nu au fost pornite dosare penale pe numele lor. Aceste persoane sînt în Parlament, nu este vorba despre fracțiunea Șor. Au fost numite nume. Este și numele lui Igor Dodon, Zinaida Greceanîi, Vladimir Voronin. Nu a fost prezentat niciun argument, a fost pur și simplu un reproș în fața procurorilor”, a precizat Stoianoglo.

Acesta a subliniat că „Președinția trebuie să aibă curaj” și să facă publică acea listă prezentată în cadrul CSS, chiar dacă o asemenea abordare „este vicioasă”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?