Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Știa Filip că Plahotniuc înregistra discuțiile în biroul său sau nu?

29 noi. 2019,, 17:30   Politică
7189 1

Pavel Filip spune că nu știa despre faptul că în biroul lui Vlad Plahotniuc se înregistrau discuțiile și recunoaște că atunci au fost comise greșeli.

Despre asta, a declarat liderul PD, în cadrul emisiunii InPROfunzime, transmite NOI.md cu referire la protv.md.

Lorena Bogza: "Despre filmulețele în care protagoniștii erau Plahotniuc, Dodon și Iaralov. Știați că sînt asemenea înregistrări în biroul lui Plahotniuc?"

Pavel Filip, lider PD: "Nu, desigur. Nu cunoșteam nici despre faptul că există și nici despre faptul că se negociază. Eu n-am participat la discuții și nici cineva din colegii noștri, la fel. A fost o perioada complicată. Cu părere de rău, atunci blocul ACUM refuză orice dialog".

Lorena Bogza: "Dumneavoastră nu știați că era discuții între Plahotniuc și Dodon, dar le-ați văzut. Atunci nu v-ați simțit înșelat, trădat?"


Pavel Filip, lider PD: "În perioada aceea după ce am văzut imaginile, priveam lucrurile din realitatea de atunci, că Plahotniuc s-a opus federalizarii și că n-a acceptat condițiile care au fost impuse".

Lorena Bogza: "Adică imaginile pe care le-ți văzut, v-au convins, da?"

Pavel Filip, lider PD: "Eu trăiam că ceilalți cu acea realitate".

Lorena Bogza: "Și acum?"

Pavel Filip, lider PD "Admit că au fost comise greșeli și trebuie să fie implicată lumea din partid că să avem o comunicare internă."

Acum 5 luni, Publika.md a publicat înregistrări video în care Igor Dodon i-ar dicta lui Vlad Plahotniuc planul de Federalizare a Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?