COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Statul arde, dar Tauber se piaptănă și invită deputații la hramul orașului Orhei (VIDEO)

Statul arde, dar Tauber se piaptănă și invită deputații la hramul orașului Orhei (VIDEO)

La finalizarea ședinței Legislativului, în cadrul căreia Maia Sandu a prezentat proiectul de lege privind modificările la Legea Procuraturii, iar Partidul Socialiștilor a înaintat moțiune de cenzură, deputata partidului „ȘOR” a invitat toți deputații la Hramul orașului Orhei, transmite unimedia.info.

„Stimați colegi, astăzi în familia noastră, a partidului „ȘOR”, este o mare sărbătoare. Atăzi sărbătorim Hramul Orașului Orhei. Astăzi orașul împlinește 465 de ani și vă invităm cu mare drag la evenimentul organizat cu ocazia dată. Avem un program special și dacă dumneavoastră aveți posibilitatea, întradevăr o să fim bucuroși să vă vedem în orașul Orhei”, a declarat deputata în plenul Parlamentului.

Amintim că astăzi, la ședința Parlamentului din 8 noiembrie, imediat după discursul prim-ministrei Maia Sandu, socialistul Vasile Bolea a prezentat proiectul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului.


De asemenea, menționăm că în aceste clipe, în fața Parlamentului are loc un miting în sprijinul Guvernului Maia Sandu. Cîțiva deputați ai Blocului ACUM au ieșit să discute cu mulțimea.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load