X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Starea de lucruri în domeniul gestionării fondului locativ este catastrofală – deputat

11 oct. 2018,, 12:00   Politică
2787 0

Explozia produsă în sectorul Rîșcani a scos la iveală doar cîteva dintre probleme din domeniul de administrare a fondului de locuințe, a declarat deputatul PLDM Iurie Țap, la ședința de astăzi a Parlamentului.

Potrivit lui, situația în acest sector nu este monitorizată suficient de către autorități. În acest sens, deputatul a cerut organizarea unor audieri parlamentare cu participarea ministrului Economiei și Infrastructurii la subiectul: politicile statului domeniul administrării fondului de locuințe.

„Zilele trecute republica a fost marcată de tragedia produsă în urma exploziei care avut loc. Subiectul se discută, dar probleme în administrarea fondului de locuințe sînt foarte multe. Legea din anul 2000 este demult depășită, nu sînt create instrumentele de lucru, starea de lucruri este catastrofală. Dincolo de cîteva asociații care acționează în baza unor lideri, sînt foarte multe probleme ce țin de prestarea serviciilor apă, canalizare, starea subsolurilor, rețelele interne”, a menționat liberal-democratul.

Propunerea de organizare a audierilor nu a întrunit un număr necesar de voturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?