Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Stanislav Pavlovschi demisionează din funcția de ministru al Justiției

23 iun. 2019,, 17:35   Politică
5706 1

Stanislav Pavlovschi și-a depus demisia din funcția de ministru al Justiției. Despre acet lucru anunță premierul Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

„În baza cererii de demisie, am propus revocarea domnului Stanislav Pavlovschi din funcția de ministru al justiției. Îi mulțumesc pentru colaborarea pe care am avut-o pînă în acest moment”, a scris Maia Sandu.

În același timp, premierul spune că a înaintat propunerea ca Olesea Stamate să fie numită în funcția de ministru al justiției.

„Doamna Stamate a fost pînă în prezent Președinte al Asociației pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă. Este licențiată în drept, magistru în studii europene avansate la Colegiul Europei și avocat. Are experiență vastă în domeniile justiție, afaceri interne și reforma administrației publice centrale. Îi mulțumesc că a acceptat propunerea de a face parte din echipa guvernamentală și îi doresc mult succes în activitate”, a adăugat Maia Sandu.

Cabinetul de miniștri în frunte cu Maia Sandu a fost investit în funcție pe 8 iunie 2019. Ceremonia a avut loc în sala de ședință a Parlamentului, în prezența deputaților din partea PSRM și a blocului ACUM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?