Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Stamate a comentat demisia Guvernului

10 feb. 2023,, 16:30   Politică
3996 1

Președinta Comisiei juridice, numiri și imunități, Olesea Stamate, afirmă că Guvernul lui Gavrilița a avut un mandat foarte complicat.

„Toate crizele s-au adunat una peste alta în timpul acestui Guvern. Nu a fost perfect. Multe au fost învățate din mers, căci nu puteai ști ce criză mai aduce ziua de mîine”, a scris Stamate.

„Guvernul lui Gavrilița a avut un mandat foarte complicat. Toate crizele s-au adunat una peste alta exact în timpul acestui guvern.

In pofida tuturor crizelor acest guvern s-a descurcat foarte bine. Obținerea statutului de țară candidată la UE, începerea curățirii in justitie, identificarea resurselor pentru compensarea tarifelor la resursele energetice și susținerea celor mai vulnerabile categorii de populație și multe alte realizări importante.

Nu a fost perfect. Multe au fost învățate din mers, căci nu puteai ști ce criză mai aduce ziua de mîine. Dar au fost BRAVI!


Să stai dintr-o parte și să critici e cel mai ușor. În special, mă amuză cînd critică cei, care nu au lucrat o zi in guvern, deci n-au idee ce înseamnă această muncă. Sau cei, care au fost, dar s-au descurcat mult mai prost.

Mulțumim Natalia Gavrilița, Sergiu Litvinenco și tuturor celorlalți colegi din Guvern, pentru efortul imens si dedicația voastră din ultimul an și jumătate!”, a notat Stamate.

5
2
1
0
44

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?