COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Spitalul de Urgență, despre starea de sănătate a Reghinei Apostolova

Spitalul de Urgență, despre starea de sănătate a Reghinei Apostolova

Deputata Reghina Apostolova, reținută luni, 16 septembrie, pentru 72 de ore, rămîne internată în Secția Epiloptologie din cadrul Institutului de Medicină Urgentă (IMU) din Chișinău, unde a ajuns aseară.

Potrivit șefului Departamentului Clinic de Medicină Urgentă al IMU, Vasile Șovgur, starea acesteia este „de gravitate medie stabilă”.

„Ea primește tratament, este la supraveghere. De ea se ocupă neurologii”, a declarat reprezentantul IMU pentru ZdG, menționînd că nu știe cînd va fi externată.


Marina Tauber și Regina Apostolova, deputate în cadrul fracțiunii Partidului „Șor”, au rămas luni fără imunitate și au fost arestate pentru 72 de ore. Tauber se află în izolatorul Centrului Național Anticorupție.

„Părăsirea incintei și deplasarea lor într-o direcție necunoscută au făcut necesară reținerea acestora, în scopul aplicării măsurilor de urmărire penală”, a precizat Procuratura Generală într-un comunicat de presă.

Cele două deputate sînt acuzate că au participat la devalizarea instituțiilor financiare BC „Unibank” SA, BC „Banca Socială” SA și „Banca de Economii” SA, începînd cu anul 2012.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load