Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Spirite încinse la Nisporeni: A fost vandalizat sediul blocului ACUM

29 oct. 2019,, 15:00   Politică
2630 1

Sediul Blocului ACUM din comuna Boldurești, r. Nisporeni, a fost vandalizat. Despre asta au scris reprezentanții Partidul Acțiune și Solidaritate pe pagina de Facebook.

„Intimidările, amenințările, agresiunile verbale și fizice au fost ani la rînd metodele și instrumentele prin care fostul regim a ținut în frică întreaga țară. În unele regiuni această practică continuă. Exponenții fostului regim nu pot accepta realitatea”, au scris reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate.

Potrivit reprezentanților partidului, sediul a fost vandalizat în această noapte.

„Nu credem în coincidențe, aceasta pare a fi o altă ispravă a contracandidatului așa-numit independent, care pînă acum și-a permis atacuri directe la persoană, amenințări cu răfuială fizică în adresa candidatului Blocului ACUM și a familiei sale. Aceste fărădelegi demonstrează clar că, ani de-a rîndul, mai multe instituții au fost conduse de criminali angajați la stat, iar oamenii au fost supuși și înjosiți prin frică. Acest tip de acțiuni ilegale sînt inadmisibile, iar candidații care le comit trebuie să răspundă în fața legii”, se mai arată în postare.

Pentru funcția de primar în comuna Boldurești vor concura în cel de-al doilea tur doi candidați: Ciochină Nicanor, candidat independent și Porțeschi Vasile din partea Blocului ACUM. În primul tur aceștia au obținut cîte 35% dintre voturi fiecare.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?