Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Spînu despre „dezvăluirile” lui Sturza: 99% ce a spus e fals

26 mai. 07:23   Politică
3253

Vicepremierul Andrei Spînu a reiterat că nu și-a dorit funcția de premier, iar informațiile, recent lansate în spațiul public de către fostul premier, Ion Sturza, sînt false, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Mai mult, Spînu declară că după acel episod i-a lăsat un mesaj, însă pînă acum nu a primit un răspuns. „Cred că a fost o distribuție de minciună”, a spus acesta la Secretele Puterii de la JurnalTV.

„Eu i-am scris și domnului Sturza după emisiune, am încercat și eu să înțeleg care a fost scopul să fie distribuită. Cred că a fost o distribuție de minciună.

Și i-am spus direct, nu înțeleg, 99% din ce a spus nu e adevărat, nu am cum să comentez niște falsuri și pe viitor l-aș ruga pe domnul Sturza să mă întrebe.

I-am scris un mesaj și am încercat să aflu de unde, dar nu am un răspuns”, a spus Spînu.


Anterior, Ion Sturza a declarat că acesta s-a vrut în funcția de premier, are ambiții politice, echipă de PR, iar acest lucru deranjează pe unii din echipa guvernamentală, poate chiar și pe prim-ministră.

Vicepremierul Andrei Spînu nu a lăsat fără reacție declarațiile fostului premier Ion Sturza că ar avea „echipă de PR” și ambiții politice. „Nu am „echipă de PR”, am alături oameni buni”, a scris astăzi Spînu pe pagina sa de Facebook.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав