Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Spînu declară că nu mai deține controlul canalului său de Telegram

9 noi. 2022,, 21:15   Politică
3043 0

Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, a anunțat că nu mai deține controlul canalului său de Telegram și a cerut ca orice mesaj publicat acolo „să fie tratat ca fiind fals”.

„Gruparea hoților, susținuți de forțe străine, au atacat canalele colegilor și al meu de telegram. Au făcut acest lucru exact înainte ca Ministrul Justiție, colegul meu, Sergiu Litvinenco, să prezinte în Guvern sesizarea Curții Constituționale pentru a scoate Partidului Shor în afara legii. E clar, vor cu tot prețul să destabilizeze țara, să provoace haos și război. Nu le vom permite!”, a scris Andrei Spînu într-un mesaj pe Facebook.

Ministrul a mai spus că indiferent de acțiunile acestor grupări criminale, actuala guvernare „va elibera țara de trădători și vînzători de țară”, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

De notat că tot aatăzi conturile de Telegram ale președintelui Maia Sandu și ale ministrului Infrastructurii, Andrei Spînu, au fost sparte. Pe paginile celor doi demnitari au apărut mesaje scrise de persoane necunoscute.

1
2
1
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?